Over ons

HomeOver ons

Welkom bij A6 Houtskeletbouw, dé specialist in het bouwen van duurzame en energiezuinige houtskeletbouw woningen. Maar wie zijn wij eigenlijk? Hieronder vertellen we je meer over ons bedrijf en onze kernwaarden.

Onze werkwijze

A6 Houtskeletbouw hanteert een gestructureerde werkwijze om klanten optimaal van dienst te zijn. Na een kennismakingsgesprek maken we een ontwerp en offerte op maat. Vervolgens starten we met de voorbereiding, waarbij we alle benodigde materialen en vergunningen regelen. Dan gaat ons ervaren en gespecialiseerde team aan de slag met de bouw. We werken kostenefficiënt, flexibel, met korte lijnen, alles in eigen beheer en zijn proactief. Door het gebruik van houtskeletbouw zijn we niet afhankelijk van weersinvloeden. We streven naar hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid bij elke stap in ons bouwproces.

"A6 HOUTSKELETBOUW: SNELLER,DUURZAMER&KOSTENEFFICIËNTER! "
" A6 houtskeletbouw: sneller, duurzamer & kostenefficiënter! "

5 KERNWAARDEN

In onze (bouw)processen werken we altijd met vijf kernwaarden.

✅ Kostenefficient

✅ Flexibel

✅ Korte lijntjes

✅ Alles in eigen beheer

✅ Proactief

logo A6Houtskeletbouw large

Kostenefficient

Bij A6 Houtskeletbouw vinden we het belangrijk dat onze klanten niet te veel betalen voor hun droomwoning. Daarom zijn we voortdurend bezig met het optimaliseren van onze processen, zodat we onze producten en diensten zo kostenefficiënt mogelijk kunnen aanbieden.

Flexibel

Geen enkel project is hetzelfde. Daarom zijn we bij A6 Houtskeletbouw flexibel in onze aanpak. We denken graag mee met onze klanten en passen ons aan aan hun wensen en behoeften. Zo zorgen we altijd voor een oplossing op maat.

Korte lijntjes

Bij A6 Houtskeletbouw geloven we in een persoonlijke aanpak. We houden de lijnen daarom kort en hebben altijd één vast aanspreekpunt voor onze klanten. Zo kunnen we snel schakelen en staan we altijd voor onze klanten klaar.

Alles in eigen beheer

Om de hoogste kwaliteit te kunnen garanderen, hebben we bij A6 Houtskeletbouw alles in eigen beheer. Van ontwerp tot productie en van montage tot oplevering. Zo hebben we volledige controle over het gehele proces en kunnen we snel inspelen op eventuele wijzigingen.

Proactief

Bij A6 Houtskeletbouw zijn we proactief in onze aanpak. We denken graag vooruit en zijn altijd op zoek naar innovatieve oplossingen om onze processen te verbeteren. Zo kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn.

prefab muur
prefab bouw

Duurzaamheid

Bij A6 Houtskeletbouw vinden we duurzaamheid belangrijk omdat we een verantwoordelijkheid hebben voor onze planeet en toekomstige generaties. Houtskeletbouw is een duurzame bouwmethode die minder belastend is voor het milieu dan traditionele bouwmethoden. We gebruiken FSC-gecertificeerd hout en duurzame isolatiematerialen om de ecologische voetafdruk van onze projecten te minimaliseren. Bovendien zijn onze gebouwen energiezuinig en dragen ze bij aan een betere luchtkwaliteit binnenshuis. We blijven ons continu inzetten voor duurzaamheid en streven ernaar om de meest milieuvriendelijke oplossingen te bieden voor onze klanten.

Samenwerking

Bij A6 Houtskeletbouw geloven we in een goede samenwerking met onze klanten. We hechten veel waarde aan open communicatie en luisteren graag naar de wensen en behoeften van onze klanten. Zo zorgen we samen voor het beste resultaat.

Niet afhankelijk van weersinvloeden

Bij traditionele bouwmethoden kan het weer een bepalende factor zijn in de voortgang van een project. Bij A6 Houtskeletbouw hebben we daar geen last van. Door ons productieproces in de fabriek uit te voeren, zijn we niet afhankelijk van weersinvloeden en kunnen we het hele jaar door bouwen.

Meer informatie?

Wil je meer weten over A6 Houtskeletbouw en wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. We staan je graag te woord en vertellen je graag meer over onze diensten en producten.

prefab units houtskelet

Onze robot

A6 Houtskeletbouw zet hun ontwikkelde robot optimaal in door deze te programmeren voor verschillende houtbewerkingen en het automatiseren van repeterende werkzaamheden. Dit leidt tot een verhoogde efficiëntie, nauwkeurigheid en productiviteit in het bouwproces.

a6houtskeletbouw

A6 Houtskeletbouw | Snel, Eenvoudig & Kundig